۲۱ فروردین ۱۳۹۷

دوره یادگیری حرفه ای ویژه مدیران عامل برگزار می شود+ سرفصل دوره

شرکت نجات کسب و کار جهانی یک دوره 8 روزه یادگیری حرفه ای ویژه مدیران عامل را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از شرکت کسب و کار جهانی، این دوره به روش Action Learning و با تدریس پروفسور نجاتی گیلانی برگزار می شود.

تاریخ و سرفصل های این دوره به شرح زیر است:

1- Board Learning
حاکمیت و پویایی های مدرن در هیئت مدیره، منتورینگ برای شرکت، مدیریت رشد و سرمایه گذاری، کنترل نقدینگی (6 و 7 اردیبهشت)

2- Business Leadership
رهبری فروش و مارکتینگ، توسعه نقاط قوت شرکت، بهبود بهره وری شرکت و تجربه مشتریان، مدیریت پورتفولیوی مشتری و وفاداری مشتری (31 خرداد و 1 تیر)

3- Strategy Leadership
استراتژی شرکت، طرح تجاری، مدیریت پورتفولیو، رهبری سرمایه انسانی، سرمایه مالی، مهندسی مالی، برنامه ریزی درآمد، سرمایه اجتماعی، جایگاه یابی شرکت (11 و 12 مرداد)

4- Skills Leadership
مهارت های کلیدی مدیران عامل شامل Sense-making، حساسیت به زمان، قضاوت، تصمیمات نرم و سخت، مدیریت دگرگونی، رهبری و مربی گری، قهرمان پروری (5 و 6 مهر)

پروفسور سید صدرالدین نجاتی گیلانی مدرس این دوره، برنده جایزه سطلنتی انگلستان در مدیریت راهبردی، مشاور راهبردی شرکت ها در رابطه با مهندسی مجدد سازمانی، تحول راهبردی و توانمندسازی بوده و همچنین ریاست سابق دانشکده مدیریت تی ساید انگلستان و دانشکده سیستم های اطلاعاتی دانشگاه بورنموث این کشور را در کارنامه خود دارد.

علاقمندان برای کشب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره می توانند با شماره تلفن های 09104447915 و یا —--021-88064098 تماس بگیرند.